wie zijn wij

Wij, Mirjam en Jitte hebben elkaar ontmoet als collega's bij dezelfde organisatie. Door de jaren heen is er een bijzondere vriendschap ontstaan. Wij delen ieder afzonderlijk een verleden met ervaringen en gaan wij op onze ijgen weise door het leven. Beiden houden we van gezelligheid en humor, we genieten van de leuke dingen in ons leven. Op een middag kwamen we in gesprek en raakten we steeds enthousiaster om onze ideeën en plannen écht te gaan realiseren om ijgen weise te laten starten.


In onze werkwijze voor ijgen weise, willen we terug gaan naar de basis, écht luisteren en er zijn voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Deze behoefte kan heel uiteenlopend zijn. Vragen over gevoelens en emoties, behoefte aan het delen van je ervaringen, leren omgaan met onzekerheden en twijfels, maar vooral willen wij creatief en op maat met je meedenken en samen kiezen voor de juiste manier van ondersteuning.

 

Vanuit onze motivatie luisteren wij naar jouw hulpvraag. Omdat wij houden van uitdagingen, staan wij altijd open voor nieuwe ideeën om het leven een stukje  mooier te maken.