wat nu?

Ken je momenten in je leven dat je rust ervaart en ruimte krijgt om na te denken over de vraag wat nu? Ben ik blij met het werk dat ik doe? Ben ik gelukkig? Is dit het nu?

 

Het kunnen vragen zijn nadat je in therapie of behandeling bent geweest en je, je leven weer verder wilt oppakken. Dit zijn in ieder geval de bekende vragen waar iedereen in het leven mee worstelt, maar ook vaak niet bij stil wil staan. Het betekent namelijk dat je bewust stil staat bij jezelf, hoe je leven eruit ziet. Waar je wel tevreden over bent en waar niet. Soms betekend het ook.. keuzes maken, afscheid nemen van een hoofdstuk en ruimte maken voor het begin van een volgend hoofdstuk. Deze momenten kunnen misschien wel vaker naar voren komen, dan je misschien zou willen en op verschillende momenten in je leven.

Bij ijgen weise proberen we deze momenten te zien als uitdaging en als vooruitgang. Hiernaast is het belangrijk om te weten dat iedereen met tijden hier tegenaan loopt. Dit is niet gek, niet raar, maar heel menselijk! Sta stil, durf te kijken en probeer vooral te ervaren welke richting jij zelf op wilt gaan.

 

Er staat momenteel 1 bijeenkomst gepland. Omdat we bewust aandacht willen voor iedereen is er plek voor 8 deelnemers per bijeenkomst. Wanneer er veel animo is, zullen wij zeker nieuwe bijeenkomsten toevoegen aan de planning!

 

Deelname kosten : 25 euro

woensdagavond 13 juni (19:00 - 21:00)

 

 

Voor meer informatie of voor aanmelding mag je ons contactformulier op de website invullen.