· 

De droomhoeve

Op een donderdagmiddag reizen we samen af van Nijmegen naar Nunspeet. Een weekendje ijgen weise voor het verder uitwerken en bewandelen naar het verwezenlijken van onze droom. We eten onderweg een hapje in een restaurant midden in de bossen. We hebben om 19.00 uur bij onze B&B afgesproken. Al kletsend vervolgen we onze reis. Tijdens de reis bespreken we de workshops die we gaan uitwerken en komen de creatieve ideeën weer bij ons naar boven en zijn we ontzettend benieuwd naar de B&B die we hebben geboekt. Het zijn bijzondere dagen voor ons, wanneer we samenzijn!

 

Een dorpsboerderij in het hartje van Nunspeet, een B&B waarin we worden verwelkomd door de eigenaresse Debora van de Droomhoeve. Zij neemt ons mee naar een prachtige kamer in de voormalige stal van de dorpsboerderij. Er zijn vier bijzondere gastverblijven gemaakt en wij voelen ons direct thuis! Wat een heerlijke sfeer!

 

Wij hebben ons ingeschreven voor wandelcoaching op de Veluwe. Wandelcoaching is één van de ondersteuningsmogelijkheden die wij gaan aanbieden binnen ons werk van ijgen weise, mede ook om deze reden gaan we deze dag volgen. Hiernaast willen we alle ruimte en tijd benutten om verder te werken aan onze plannen en genieten van het enthousiasme dat we beiden hebben voor ijgen weise. De wandelcoaching is een dag waarin we leren om de natuur te gebruiken om in gesprek te gaan met elkaar, maar ook de stilte van een wandeling, het genieten van de natuur en ontdekken wat er gebeurt om je heen. Buiten zijn en wandelen heeft ons beiden in ons proces van herstel ondersteuning gegeven en nog steeds genieten we van het buiten zijn!  Even erop uit, om je heen kijken en niet te hoeven praten. Samen of alleen je passen voortzetten en voelen dat je met beide benen op de grond staat en in ( stilte) in gesprek gaan is een fijne en bijzonder manier om te ervaren.

 

Aan het einde van de dag zijn we een heleboel informatie rijker. Maar ook, hoe wij  wandelcoaching willen vormgeven. En na deze bijzonder dag, hebben wij elkaar weer beter leren kennen. Moe en voldaan drinken we nog lekker een bakje thee/ koffie om op te warmen, waarna we onze weg naar huis vervolgen.

 

Een mooie ervaring rijker en stap voor stap komen we dichterbij onze droom. Ken je het idee nooit genoeg kennis te hebben? Of denken dat alles perfect moet zijn voordat je begint? Hebben we dit in onze mars? Kunnen we dit echt? Een van de belangrijkste ontdekkingen deze dag is het vertrouwen en de bevestiging die wij krijgen in waar we voor staan, welke droom we hebben. Maar ook dat we mensen willen en ook kunnen ondersteunen op onze ijgen weise ! Een echte aanrader: http://www.dedroomhoeve.nl/

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0